Typ God Jul!

Hej på er!

Kommer ni ihåg vad jag önskade oss för 3 månader sedan?Gittes jul-onskelista HFEFJag skrev:
”Om man får lov att önska sig något av Jultomten så är det att första etappen är uppkopplad till Jul och att resten av hela vårt stora område har erbjudits avtal.”

Det ser ljust ut för min önskan 🙂

Här kommer LÄGESRAPPORT för Etapperna i September:

HJÄRTUM

Projekteringen av området är genomförd nu under september.
Därefter skall markavtal upprättas och individuella kontakter tas med respektive abonnent.
Grävstarten är planerad till oktober månad.
(läs mer om Fiberinstallation)
Information om betalpunkter kommer, dvs datum för inbetalningar enligt avtalet.
Merparten i Hjärtum beräknas vara igång vara igång under andra halvan av december, kanske redan 15 december!

ÖRESJÖ

Det här området är snart i mål för att starta upp såsom i Etapp Hjärtum – endast ett drygt tiotal avtal till behövs för att starta projekteringen. Nu planeras en sista aktivitet för detta.
Heja Öresjö!

LANDSBYGDEN

Zitius jobbar på att få fram ett förmånligt avtal till vår landsbygd. Uppdatering om detta kommer senast v.40. Även här kan byggstart ske först när tillräckligt antal avtal tecknats.
Det kommer att vara direkt nödvändigt med lokala engagemang. Så snart de sista detaljerna är på plats kommer vi därför att kalla lokala representanter till planering, information och genomgång.

Det här är var Hjärtums Fiber med samarbetspartners står nu.

 

I vårt hushåll drömmer vi om att kunna streama TV-program och filmer när vi har tid att titta, istället för att behöva välja bort sena sändningstider. Barnen vill se obegränsat på instruktionsfilmer på Youtube för att lära sig fler trolleritrix, skapa ännu mer avancerade legobyggen och sjunga karaoke. Och hur ska vi göra med telefoni?
Det är mycket att fundera på. Läs på Qmarket om Bredband, TV & Telefoni. Exakt vad som kommer att erbjudas hos oss får vi veta när fiberutbyggnaden fortskrider.
Vad drömmer ni om?

Leif, ordförande och Gitte, Webtantan.