Snart har hela Hjärtum tätort fiber!

Glädjen sprider sig med 100Mbit och mera!

LITE TIPS:

Du får med en perfekt instruktion vid installationen, följ den så snart den gröna LED´n lyser fast på din enhet. Du går in på Z-market, genomför beställning och sedan fungerar allt automatiskt inom några dagar.

Du som förhandsbeställt ett abonnemang måste däremot ringa din leverantör och berätta att fibern finns på plats, för att få det uppkopplat och att de enheter du skall ha skickas till dig.

Tänk också på om du byter från ADSL till fiber och exempelvis har mailtjänst hos din leverantör att kontrollera att denna följer med över med sitt innehåll. Detta gäller i ett första skede även om du beställt ett Telia abonnemang. Med andra ord,  ring i så fall  ” 90200 – bredband – support ” och  berätta att det är ett Zitius område, så får du hjälp. Inom någon vecka skall även detta fungera automatisk.

Leif / ordf