Nu har vi fiber i Hjärtum!

I dagarna pågår de allra sista installationerna i fastigheterna här i tätorten, och därefter fortsätter arbetet med återställning av först grusvägar och gräsytor. SSL´s avsikt är sedan att asfaltering kan ske innan vintern kommer på allvar.

Lite teknik info:
Ansvariga för nätet och inkoppling av de enheter vi får när vi tecknar abonnemang är Zitius. Behöver vi hjälp når vi dem på ”90200/fiber/support” och sedan fråga efter Zitius support. För de som har Telia ADSL abonnemang och har @telia.com som mailadresser, så måste man dessutom försäkra sig om man att dessa förs över till fiberabonnemaget. Detta sker INTE automatiskt! Ring Telia ” 90200/fiber/support”
OBS när ADSL abonnemangen stängs ner så stängs också anslutna mailkonton ner. Har man tecknat IP telefoni får man ett nytt nummer även om man skall behålla sitt gamla. Man får sedan pin-kod för inkoppling av dessa och måste invänta kod till det nummer man tänker använda, dessa kommer inte alltid samtidigt.

Leif, ordf