Inkopplingen i Hjärtum startar!

Hjärtum

Nu går det undan, i centrala Hjärtum får vi snart ett efterlängtat hembesök! Allt följer plan, så om bara två veckor startar installation och inkopplingen av våra fastigheter. Du kontaktas då av SLL AB via mail eller telefon och en tid bestäms för arbetet i din fastighet.
Sen rullar det på i rask takt hus efter hus så i år kommer nog tomten via fiber!

Leif ordf. HFEF

 

Landsbygden

Efter ett välbesökt markägarmöte under veckan så rätades många frågetecken ut, en del kartor ritades om och framför allt så skrevs en mängd avtal under. Vi jobbar fortfarande tillsammans med ett antal markägare för att kunna nå en överenskommelse men viljan är överlag god. Har du fått avtalsförslag och känner att du vill diskutera så tveka inte att kontakta oss i föreningen, Jimmi Winquist 0733-20 86 02 på BÄCK eller vår grävare Jonas Mossud – Markbaronen 0739-09 12 53.

Markavtalen är en förutsättning för att vi alla ska kunna få fiber, tillsammans framtidssäkrar vi landsbygden.

Marcus, HFEF